Over ons - Dalhuisen

Ga naar de inhoud
 

Geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij kan ons iets verplichten dus we zijn ONAFHANKELIJK . Het maakt ons niets uit waar wij uw verzekeringen onderbrengen, als u maar Goed en Goedkoop verzekerd bent. U bent onze opdrachtgever en dienen uw belang.

Ons kantoor is gevestigd in het dorp Lieren, onder de rook van Apeldoorn, aan de Tullekensmolenweg 117 A.
Onze dienstverlening ligt op zeer hoog niveau, natuurlijk door alle opleidingen en werkervaring. Maar ook omdat het werken in een dorp een binding geeft met je klanten. Die binding vinden wij heel belangrijk.

Op deze site kunt u dus online uw verzekering uitrekenen en afsluiten zonder tussenkomst van ons. AARZEL niet om bij ons langs te komen of contact met ons op te nemen als u er niet uitkomt met de berekeningen. Wij helpen u hier graag bij.

Ons kantoor is in de jaren 70 gestart door mijn vader Coen Dalhuisen bij het woonhuis aan het Haselt te Lieren. Zelf begonnen bij de Rabobank en uitgegroeid daar als verzekeringsadviseur bedrijven in 2001 overgestapt naar de zaak van mijn vader.


Nu met deze website, speciaal gericht op verzekeringen, hypotheken en overig financieel advies, is er een duidelijkere splitsing tussen mijn vaders kantoor Makelaars en advies Dalhuisen en dit kantoor.


      055-5062048

   
Terug naar de inhoud